Το ποσοστό σωματικού λίπους ectomorph - Χάσουν βάρος σε 26 ημέρες


Το ποσοστό σωματικού λίπους ectomorph. Εκτομορφικός( Ectomorph).

Εκτομορφικός( Ectomorph) Υπολογίστε online τι ποσοστό λίπους έχετε σε σχέση με το συνολικό σας βάρος εισάγοντας το φύλο το βάρος και την περιφέρεια μέσης σας. Εάν το ποσοστό λίπους είναι πολύ υψηλό και κατ' επέκταση το ποσοστό της μυϊκής μάζας χαμηλό, το άτομο θεωρείται παχύσαρκο και επιβάλλεται η μείωση του σωματικού του βάρους.
Είναι ο σωματότυπος με το υψηλότερο ποσοστό σωματικού λίπους το οποίο συσσωρεύεται στο πάνω μέρος του σώματος στην περιοχή της κοιλιάς και των γοφών.

Ectomorph σωματικού Απώλεια ailee

Εάν το ποσοστό λίπους είναι πολύ υψηλό και κατ' επέκταση το ποσοστό της μυϊκής μάζας χαμηλό, το άτομο θεωρείται παχύσαρκο και επιβάλλεται η μείωση του σωματικού του βάρους. Πόσο είναι το ποσοστό λίπους στο σώμα σας, σε σχέση με το σωματικό σας βάρος; Μάθετε αν είστε σε υγιή επίπεδα μέσα από μία ειδική φόρμουλα υπολογισμού. Πριν μιλήσουμε για το φυσιολογικό ποσοστό λίπους, καλό είναι να γνωρίζετε και κάποιες παραμέτρους που το καθορίζουν: Γενικότερα, οι γυναίκες έχουν περισσότερο λίπος από τους άντρες.

Σωματικού Βάρους απώλεια

Το ποσοστό λίπους εξαρτάται από το φύλο ( οι γυναίκες έχουν περισσότερο λίπος από τους άντρες), την ηλικία ( αύξηση του συνολικού σωματικού λίπους με την αύξηση της ηλικίας), την κατάσταση της υγείας του κάθε ατόμου, την. Πρώτον, το ποσοστό λίπους στο σώμα σας είναι πάντα σχετικό με το σωματικό σας βάρος,.

αλλά αυτό θα σημαίνει ότι θα πρέπει να έχει πάνω της μόλις 4, 8 κιλά σωματικού λίπους. Ένας πιο ρεαλιστικός και υγιής στόχος θα ήταν να ήθελε να ρίξει το ποσοστό λίπους από το 23% στο 18%.
Καθαρή γαστρονομία
5 2 συνταγή συνταγή σούπας καρότο
Πόσο απώλεια βάρους μετά την κοιλιά πιέτα και λιπό
Κορυφαία βαθμονομημένη αναπλήρωση γευμάτων για απώλεια βάρους

Ποσοστό λίπους Λίπη

Σε αυτή την περίπτωση: 60 κιλά x 0, 18 = 10, 8 κιλά σωματικού λίπους. Το φυσιολογικό ποσοστό σωματικού λίπους ανάλογα με την ηλικία και το φύλλο είναι: Για άνδρεςετών: 10 - 15% του συνολικού σωματικού βάρους.
Πώς να χάσετε λίπος στην κοιλιά γρήγορα με καρδιο
Να πίνετε μόνο νερό και να χάσετε βάρος
Πώς χάνετε βάρος χωρίς να ασχοληθείτε
Επισκόπηση απώλειας βάρους yanhee
3d λεπτό χάπια διατροφής αναθεώρηση
Είναι οι μπανάνες καλές για την απώλεια βάρους